sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Cailap Cup

Valerie avasi kisakautensa eilen Cailap Cupissa. Pääsimme harjoittelemaan matolle jo perjantaina, ja saimmekin lauantaina nukkua hieman normaalia kisaherätystä myöhäisempään. Kisapäivämme itsessään alkoi hiusten ja meikkien laitolla, minkä jälkeen vuorossa oli alkumarssi. Kisapäivän sää suosi meitä ja saimme nauttia syksyn väriloistosta. Alla voit nähdä kuvia, joita otimme matkalla ruokailuun.


Oma suorituksemme sujui hyvin, pientä epätäsmällisyyttä lukuunottamatta. Saimme suhteellisen hyvin pidettyä hermomme kasassa, vaikka kauden ensimmäiset kilpailut jännittivätkin kovasti. Tuloksena saimme kilpailusta kategorian 1, johon olemme erittäin tyytyväisiä! Loppuajan kilpailuista olikin jännät paikat, kun odotimme tietoa siitä, ketkä kutsutaan palkintojenjakoon ja olimmekin erittäin onnellisia, kun saimme tietää pääsevämme mitaleille. Kausi alkoi siis loistotunnelmissa!

Nyt edessä on kovaa treeniä, tavoitteenamme on saada ohjelmasta vielä täsmällisempi ja varmempi. Ensi viikonloppuna meidät voi nähdä lauantaina HJM-cupissa & sunnuntaina TUL:n aluekilpailuissa. Tsemppiä ja treeni-intoa kaikille joukkueille sekä onnittelut Cailap Cupissa palkituille :)
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti